Het kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer zouden moeilijk zijn. Moderne keuze biedt niettemin veel oplossingen. In dat artikel leert u hoe u een programma kiest om bestanden naar jij computer betreffende te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zullen zoeken plus welke mits de drie beste belanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een exact https://nl.dataroom-providers.org/ -programma voor het casino overzetten van bestanden bij kiezen, moet u op verschillende tonen letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit bestaat het voornaamste dat binnen je opkomt. We dan moet niet dat persoonsgegevens bij handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Allemaal -services die in datgene artikel aanlanden beschreven, beschikken over moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is zeker onderwerp aan een eigen artikel, dezelfde laat de de dichtbij specialist doen.

Gemak

Datgene is zeker van de leidend factoren bij het kiezen van een -platform. Deze omvatten functies dit het tellen van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

U gemak met het opslaan van bestanden – jullie moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent binnen een paar stappen vinden.

Mogelijkheid om dossiers rechtstreeks in de repository te creëren. Om dit te doen, worden veel aanvullende bedrijven geïntegreerd.

U moet volledige controle beschikken over jij verzenden of ontvangen met bestanden.

Als het bestand kan belanden bewerkt, zou het de geschiedenis met het bewerken zijn.

Het is geweldig wanneer er met de pc-versie ook absoluut mobiele variant komt.

Raden

Iedereen kan het eerste tarief selecteren met betere prijs plus niet te dikwijls betalen voordat wat u niet met plan voorkomen te benutten. Natuurlijk bepaalt iedereen eigenhandig wat hij nodig heeft gekregen en enig niet.

Maximale grootte met downloadbare bestanden

Het krijtwit dat deze cijfer erg anders zijn in opslagservices. Ondertussen sommige jij toestaan vanwege bestanden betreffende 250 Gb of langere te downloaden, zijn meerdere beperkt zelfs slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jouw service met Apple bestaan beschikbaar voor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een pakje van allemaal Apple-services, dat niet slechts cloudopslag omvat, maar mede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het leidend voordeel is de snelle synchronisatie betreffende bestanden aan alle iphone 4, waardoor zij snel open zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen tussen Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het platform kan alsmede dienen wanneer een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de opslagmedium als server te benutten om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven van gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, plus dit moet winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft frequent coole tools die de arbied vereenvoudigen. Handige tips betreffende de registratie en installatie van de applicatie en dezelfde duidelijke interface versnellen jij aanpassingsproces. Lees meer over onboarding in uw applicaties met dit artikel.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te opereren in één bestand, opmerkingen achter te laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te beluisteren en jouw prullenbak. Jullie kunt verwijderde bestanden ook zien in de map op welke manier ze waren voordat ze werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit is geweest.

Cloudopslag maakt sector uit van het Google-systeem, wat absoluut snelle plus gemakkelijke integratie met bestaan andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.